nieuws

Amvest benoemt vier ontwikkelmanagers

Loopbaan

Amvest benoemt vier ontwikkelmanagers
Erik Woerde

Amvest heeft zijn team van ontwikkelingsmanagers met vier uitgebreid om de omvangrijke groei van projecten te managen.

Per 1 februari zijn Erik Woerde, Frank van Zitteren en Remco van der Heijden als ontwikkelingsmanager gestart op de afdeling Development. Per 1 maart aanstaande zal ook Mark Geurtsen de afdeling komen versterken, eveneens als Ontwikkelingsmanager. Zij zijn verantwoordelijk voor de ontwikkeling van (woning)projecten voor de verhuur en verkoop, van initiatief tot en met oplevering.

Woerde was hiervoor werkzaam als ontwikkelingsmanager bij adviesbureau Fakton. Van Zitteren vervulde diverse functies, waaronder die van adjunct-directeur, bij AM Zuid-West. Van der Heijden komt van MRP Development, waar hij werkzaam was als development manager. Geurtsen is senior technisch projectmanager bij SPF Beheer.

Reageer op dit artikel