nieuws

Johan van Gerven naar Kadans Science Partner

Loopbaan

Johan van Gerven (49) treedt per 1 februari 2018 in dienst bij Kadans Science Partner als manager Business & Acquisition voor de kennisintensieve industrie.

Johan van Gerven naar Kadans Science Partner
Johan van Gerven

Zijn grote netwerk en uitgebreide kennis op dit gebied zal hij inzetten bij de verwerving van nieuwe objecten en herontwikkelingen van bestaand vastgoed.

Van Gerven heeft een grote staat van dienst binnen de advies- en engineeringswereld. Na zijn studie aan de TU Eindhoven (werktuigbouwkunde) heeft hij lange tijd gewerkt bij organisaties die actief zijn in de realisatie van energiecentrales en fabrieken door de hele wereld. In 2006 heeft hij de overstap gemaakt naar Cofely/Engie en sinds 2010 werkt hij bij Deerns. Daar is hij verantwoordelijk voor de Business Unit Clean Technology en hij heeft een dubbelrol in acquisitie en consultancy binnen de kennisintensieve industrie.

Kadans Science Partner is ontwikkelaar en belegger van commercieel vastgoed, en richt zich op het accommoderen van kennisintensieve technologische bedrijven en instellingen door ontwikkeling, realisatie en beheer van specifieke gebouwen. Deze gebouwen bieden multifunctionele ruimten, voor gebruik als kantoor, laboratorium, cleanroom en (pilot) plant. Kadans Science Partner is met name actief voor bedrijven en instellingen binnen de gebieden van het topsectorenbeleid.

Reageer op dit artikel