nieuws

E.CP toegetreden tot Neprom

Loopbaan

E.CP toegetreden tot Neprom

Vastgoedontwikkelaar E.CP is toegetreden als nieuw lid van de brancheorganisatie Neprom.

Dat meldt de Nederlandse branchevereniging van projectontwikkelaars. E.CP, een samenvoeging van Epicurus en Centrum Projecten,  is een ontwikkelaar van vastgoed gericht op complexe opgaven op het gebied van retail, horeca en leisure, waarbij woningen en parkeren ook altijd een belangrijke rol spelen. Steeds met het doel centrumlocaties nieuwe betekenis te geven.

Met een team van specialisten worden projecten namens of samen met investeerders tot realisatie gebracht. Van conceptontwikkeling tot en met realisatie. Daartoe heeft E.CP in huis een architectenteam (EUP design) en een aantal senior ontwikkelaars en projectmanagers. Het bedrijf telt 14 medewerkers.

E.CP heeft in de voorgaande jaren onder andere gewerkt aan de metamorfose van Het Hilvertshof (Hilversum), de realisatie van het bioscoop en leisure-complex Arnhem Centraal Oost, de Pathé bioscoop in Zwolle en de herontwikkeling van Sterrenhof (Spijkenisse). Momenteel werkt E.CP onder andere aan centrumplannen in Meppel (Keyserstroom), Assen (Koopmansplein), Leiderdorp (Winkelhof), de nieuwbouw bioscoop Pathé Leeuwarden en de herontwikkeling van bioscoop Pathe Schouwburgplein in Rotterdam.

Reageer op dit artikel