nieuws

C&W zet Debt & Structured Finance-team op

Loopbaan

C&W zet Debt & Structured Finance-team op
Maud Visschedijk Foto: Roy Beusker

Cushman & Wakefield heeft Maud Visschedijk (36) en Maarten de Jong (35) aangetrokken om een Debt & Structured Finance team op te zetten.

Het Debt & Structured Finance-team is onderdeel van Capital Markets en richt zich voornamelijk op het aantrekken van financieringen voor vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars. Visschedijk en De Jong zijn afkomstig van CBRE Debt & Structured Finance en beschikken over een groot netwerk van nationale en internationale financiers. Ze hebben ruime ervaring met het arrangeren van vastgoedfinancieringen.

Visschedijk heeft een bancaire achtergrond bij ABN Amro Real Estate Finance. In 2013 rondde ze haar MSRE aan de Amsterdam School of Real Estate af. De Jong is voorheen werkzaam geweest bij zowel FGH Bank als SNS Property Finance. Jeroen Lokerse, head of Netherlands Cushman & Wakefield, stelt dat debt advisory in Nederland een enorme vlucht heeft gemaakt. ‘Met het aantrekken van Maud en Maarten hebben wij een ervaren team in huis gehaald.’

Reageer op dit artikel