nieuws

Boy Wesel naar Bouwinvest

Loopbaan

Boy Wesel is gestart als manager strategic partnerships bij Bouwinvest. In deze rol zal hij Bouwinvest vertegenwoordigen in de samenwerking met diverse stakeholders in Nederland.

Boy Wesel naar Bouwinvest
Boy Wesel

Met Wesel (1976) zegt Bouwinvest nog beter in staat te zijn de samenwerking met onder meer gemeenten en corporaties op te zoeken en te onderhouden. Bij ingenieursadviesbureau Sweco adviseerde Wesel onder andere institutionele beleggers over uiteenlopende gebiedsontwikkelingsvraagstukken. Hij was daarnaast verantwoordelijk voor het portefeuillemanagement bij diverse institutionele beleggers. Eerder in zijn carrière was Wesel planontwikkelaar bij Sweco.

Na zijn opleiding Master City Developer aan de Erasmus Universiteit was hij bij vastgoedontwikkelaar AM verantwoordelijk voor strategisch advies over de ontwikkeling, realisatie en het risicomanagement bij gebiedsontwikkelingen. ‘Boy is thuis in de vastgoedmarkt vanuit verschillende perspectieven en heeft ervaring in stedelijke ontwikkeling, gebiedsontwikkeling en de institutionele vastgoedbeleggingswereld. Precies op het snijvlak waar Bouwinvest zich beweegt’, aldus Dick van Hal, directievoorzitter van Bouwinvest.

Reageer op dit artikel