nieuws

C&W regelt financiering hoofdkantoor Danone Hoofddorp

Financieel

Cushman & Wakefield heeft namens koper een acquisitiefinanciering opgehaald bij Postbank voor het nog te realiseren wereldwijde hoofdkantoor van Danone Baby Food en Medical Nutrition aan de Taurusavenue in Hoofddorp.

C&W regelt financiering hoofdkantoor Danone Hoofddorp
Hoofdkantoor Danone, Hoofddorp

Het built-to-suit kantoorgebouw aan Taurusavenue 165-167 biedt circa 8.350 m2 kantoorruimte verdeeld over vier verdiepingen en 179 parkeerplaatsen. Het kantoor kantoor krijgt een Leed Gold-certificaat en wordt in maart 2019 opgeleverd.

Maud Visschedijk leidt de afdeling Debt & Structured Finance, onderdeel van Capital Markets bij Cushman & Wakefield. ‘Gezien de kwaliteit van het gebouw en de sterke huurder was er veel belangstelling voor het verstrekken van de financiering. Dit stelde ons in staat de concurrentie goed uit te nutten en een zeer scherpe financiering te arrangeren voor onze relatie.’

Het pand is een ontwerp van Powerhouse Company en wordt ontwikkeld door RED Company. Simmons & Simmons was betrokken als juridisch adviseur. 90 North Real Estate Partners adviseerde koper eind 2017 bij de acquisitie van het nog te realiseren kantoorgebouw.

Luister hier naar een interview dat Vastgoedmarkt-hoofdredacteur Johannes van Bentum had met Maud Visschedijk over Debt & Structured Finance (5.51 min) aan de haven van Cannes tijdens de vastgoedbeurs Mipim 2018.

Reageer op dit artikel