'Deze crisis is een versneller van veranderingen die al gaande waren'

'Deze crisis is een versneller van veranderingen die al gaande waren'

Dagvoorzitter Pauline de Wilde interviewt de hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, Servaas van der Laan, over hoe hij met deze crisis omgaat.

Pauline de Wilde is online dagvoorzitter en presentatrice met LEF. Daarom gaat ze graag in gesprek met mensen die op een andere manier naar nieuwe situaties kijken en ook het LEF hebben daar naar te handelen. Deze keer ging zij in gesprek met hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, Servaas van der Laan. Over op tijd de juiste richting bepalen, nieuw leiderschap, niet zoveel polderen en bakkeleien maar doen, je verdienmodel omgooien en bovenal hopen dat we minder tijd in de file staan, ons werk efficiënter gaan indelen en daardoor meer tijd met vrienden en/of gezin gaan doorbrengen.

Volgens Pauline had Servaas tijdens Trends 19, waar zij hem als dagvoorzitter op het podium interviewde, al een vooruitziende blik. Waarom? Klik op de video, kijk mee en laat je vooral inspireren om anders te denken dan de rest.

Meer zien over de impact van corona op de vastgoedmarkt? Dat kan tijdens Talk of the Town, een online actualiteitenprogramma van Provada en Vastgoedmarkt op en 16 en 17 juni. Meld je hier helemaal gratis aan!