nieuws

Wat betaalde Rubens voor de Storq-portefeuille?

Beleggingen

Rubens Capital Partners heeft de woningportefeuille Storq gekocht van Onderlinge ’s-Gravenhage.

Wat betaalde Rubens voor de Storq-portefeuille?

De transactie omvat 367 woningen, elf commerciële ruimten en 38 garages. Driekwart van de woningen bestaat uit appartementen en een kwart uit eengezinswoningen. Ze liggen op 31 locaties in Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Delft en Wassenaar.

CBRE heeft de verkoop namens Onderlinge ’s-Gravenhage begeleid. Daarbij waren de afdelingen Capital Markets, Capital Advisors en Development Services betrokken. Osborne Clarke trad op als juridisch adviseur van verkoper. Rubens Capital Partners werd juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Kenmerken van de portefeuille zijn volgens CBRE de aantrekkelijke binnenstedelijke architectuur, volledig eigendom en gunstige locaties. Ook zijn er vergunningen om enkele garages in de portefeuille om te zetten naar woningen.

Volgens de akte van levering bedroeg de prijs 97.500.00 euro, waarvan 94.172.849 euro voor de woningen en 3.327.151 euro voor het andere vastgoed.

Reageer op dit artikel