Patrizia stoot Torenflat Zeist af

Patrizia stoot Torenflat Zeist af

Internationaal vastgoedbelegger Patrizia heeft op 15 november de Torenflat in Zeist verkocht aan Beleggingsmaatschappij Grouwels uit Maastricht. Vastgoedmarkt achterhaalde de koopsom van het grote complex.

Volgens gegevens in het Kadaster heeft de Limburgse particuliere beleggingsmaatschappij 60 miljoen euro neergeteld voor het complex aan de Laan van Vollenhove. Het appartementencomplex omvat 479 appartementen en 254 parkeerplaatsen/garages. De nieuwe eigenaar is voor het technisch propertymanagement, wederverhuur en het VvE-beheer de samenwerking met Van ’t Hof Rijnland Vastgoedmanagement aangegaan.

Maurice Kuijten, directeur bij Van ’t Hof Rijnland, over het complex: 'De Torenflat aan de Laan van Vollenhove is één van de grootste appartementencomplexen in Nederland. Gelegen in een prachtige bosrijke omgeving op de Utrechtse Heuvelrug, met een perfecte bereikbaarheid doordat de A28 nabij gelegen is. Recent heeft een particuliere belegger alle woningen in het gebouw aangekocht, waarvoor Van ’t Hof Rijnland het technisch propertymanagement  wederverhuur en het VvE-beheer zal gaan verzorgen.'

Met meer dan 33.600 huur- en koopwoningen in beheer is Van ’t Hof Rijnland gespecialiseerd in het propertymanagement van huurwoningen en het VvE Management van koopwoningen (ruim 400 VvE’s).

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.