nieuws

Axa IM koopt wooncomplex in Enschede

Beleggingen

Axa IM koopt wooncomplex in Enschede
Woningen H. J. van Heekplein Enschede

Axa Investment Managers – Real Assets heeft de aankoop afgerond van een wooncomplex in Enschede namens zijn Duitse fonds met focus op woningbeleggingen.

Het volledig verhuurde gebouw dateert uit 2004 en bestaat uit 34 eengezinswoningen, vijf appartementen en 75 parkeerplaatsen. De koopsom bedraagt ongeveer 9,1 miljoen euro. De verkoper is ASR Dutch Core Residential Fund.

Het wooncomplex ligt aan de Oldenzaalsestraat en het Hendrik Jan van Heekplein boven winkelcentrum De Klanderij. Dat is in het stadscentrum van de universiteitsstad en op loopafstand van het centraal station. In 2016 verkocht ASR Vastgoed Vermogensbeheer winkelcentrum De Klanderij al aan Union Investment.

Capital Value begeleidde Axa Investment Managers bij de aankoop van het wooncomplex. ASR Dutch Core Residential Fund werd bijgestaan door Rebo Beleggingsmakelaars, onderdeel van Rebo Groep.

Reageer op dit artikel