nieuws

All-In Real Estate verkocht Bonnefanten College

Beleggingen

Xior heeft eind juni de aankoop van het Bonnefanten College voor 34 miljoen euro afgerond. Verkoper is All-In Real Estate, blijkt nu.

All-In Real Estate verkocht Bonnefanten College
Bonnefanten College Maastricht

Het rijksmonument gelegen aan Tongerseweg 135 in Maastricht heeft All-in Real Estate (AIR) verkocht aan Xior Student Housing. Xior herontwikkelt het pand naar 257 studentenwoningen. Het complex ligt op een kavel van 35.200 m2. De voormalige school staat sinds 2014 leeg en was voorheen eigendom van de gemeente Maastricht.

AIR heeft in 2016 aangekocht en heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met de bestemmingsplanwijziging en het verkrijgen van de benodigde vergunningen om het gebouw te herontwikkelen tot 257 zelfstandige studentenwoningen. Het object wordt nu in huidige staat overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

All-In Real Estate is ondertussen druk met de uitbreiding van haar andere project in Maastricht, Annadal Campus. Deze wordt uitgebreid met ruim 300 studentenwoningen. Daarmee krijgt de studentencampus in totaal 750 wooneenheden.

Reageer op dit artikel