nieuws

KvK verkoopt kantoorgebouw Eindhoven

Beleggingen

De Kamer van Koophandel in Eindhoven heeft het deel van het kantoorgebouw aan de John F. Kennedylaan 2 in Eindhoven dat in eigendom was, via een sale & leaseback verkocht aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e).

KvK verkoopt kantoorgebouw Eindhoven

Het kantoorgebouw ligt aan de Noordzijde van het Centraal Station Eindhoven op de hoek van de John. F. Kennedylaan en de Prof. Dr. Dorgelolaan.

Kamer van Koophandel zal het gebouw blijven gebruiken voor front- en backoffice functies en heeft daarvoor een huurovereenkomst gesloten voor een deel van de begane grond en de tweede en derde verdieping van het complex. De overige verdiepingen worden deels door TU/e gebruikt.

De sale & leaseback transactie maakt deel uit van een groter dispositieprogramma van Kamer van Koophandel.

Kamer van Koophandel is bij de verkoop begeleid door Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel