UBA is een ontwikkelend bouwbedrijf, actief sinds 1965 in zowel de woning- als utiliteitsbouw. Het bedrijf is met de werkmaatschappijen UBA Bouw en UBA Projectontwikkeling actief in Midden-Nederland, waarbij de nadruk ligt op de Randstad.

Enkele aansprekende projecten zijn the Mayor (transformatie hoofdkantoor KPMG) en Pulse en Kaap (Amsterdam).

UBA

Hoofdkantoor

Uithoorn

Type

Woningontwikkelaar

Activiteiten

Wonen, Retail, Scholen

Op Provada

Hal 10, stand 22

Jurgen de Reus
Jurgen de Reus
Jan Koot
Jan Koot
Gerhard Timmerman
Gerhard Timmerman

De kernwaarden van UBA

1

Zelfstandig

2

Betrokken

3

Veelzijdig

Kaap - Amsterdam
Kaap - AmsterdamEen parel aan het IJ
In opdracht van Kop Grasweg realiseert UBA het project KAAP aan de noordzijde van de Grasweg. KAAP bestaat uit 5 karaktervolle, kleinschalige gebouwen met in totaal 70 panoramische appartementen die op een ondergrondse parkeerkelder worden gebouwd.
PostNL - Purmerend
PostNL - PurmerendEen prachtig project
In het centrum van Purmerend bouwen wij de komende jaren aan een nieuwe uitstraling van de binnenstad. In de gebouwen komen 158 huurappartementen. Ook komt er een horecagelegenheid aan de oeverzijde van De Where en 65 parkeerplaatsen voor de bewoners en 282 fietsparkeerplaatsen. 
The Mayor - Amstelveen
The Mayor - AmstelveenTransformatie van kantoor naar appartemtencomplex
Het voormalige hoofdkantoor van KPMG in Amstelveen bestaat uit 40.000 m² kantorendeel, met een parkeerkelder van 20.000 m². Het kantoorgebouw wordt getransformeerd naar een strak appartementencomplex dat ruimte biedt aan 307 luxe appartementen.

Welkom bij UBA op de stand

We zijn inmiddels niet meer weg te denken op de Provada. We staan alweer voor de 14e keer met onze eigen stand op deze beurs. De stand hebben we afgestoft en opgefrist, maar de plek is hetzelfde gebleven. Kom gezellig even lang als je in de buurt bent. Je vindt ons in hal 10 standnummer 22.

Geen artikelen gevonden