Timpaan is een gebiedsontwikkelaar met maatschappelijke projecten. De organisatie is 31 jaar geleden ontstaan vanuit de woningcorporatie. Bij Timpaan ligt de focus op middeninkomers, starters, senioren en zorgbehoevenden. Zij zorgen er namelijk voor dat duurzame woningen bereikbaar zijn voor iedereen. Het team bestaat uit 22 gepasioneerde medewerkers. Timpaan is een stichting; de winst die zij realiseren gaat niet naar aandeelhouders. Zij gebruiken de winst om innovaties en betaalbaar wonen mogelijk te maken.

Timpaan

Hoofdkantoor

Hoofddorp

Aantal werknemers

22

Type

Commerciële ontwikkelaar

Activiteiten

Wonen

Op Provada

12-04

Ingeborg de Jong
Ingeborg de JongDirecteur
John Noordeloos
John NoordeloosAdjunct-directeur
Laurents De Coninck
Laurents De ConinckManager ontwikkeling
Ramon Reijnders
Ramon ReijndersManager ontwikkeling
Monique Andersen-Röed
Monique Andersen-RöedVerkoopmanager
Marella de Bruin
Marella de BruinVerkoopmanager
Oostzijderpark - Zaandam
Oostzijderpark - Zaandam Nieuwe stadswijk in Zaandam
Oostzijderpark is een nieuwe stadswijk in Zaandam, met in de eerste fase 543 woningen. Totaal zullen er binnen Oostzijderpark circa 900 woningen worden gebouwd.
Heemtuinen - Vlaardingen
Heemtuinen - Vlaardingen 178 duurzame woningen en appartement
Vlaardingen krijgt een geweldige nieuwe plek om te wonen, te leven en te beleven: De Heemtuinen. Een ongekend groen, duurzaam en divers nieuwbouwplan, waar al het goede van het leven samenkomt.
BOSS - Almere
BOSS - Almere 63 ruim opgezette villa's in het groen
Op een fantastische plek aan het Gooimeer, aan de rand van het Cirkelbos, met Almere-Haven vlakbij, ontwikkelt Timpaan een duurzame villawijk én een nieuw bos. Een bos waarin je woont in een exclusieve villa, op een enorme kavel van minimaal 1.500 m2, met bomen tot aan de voordeur. Het bos wordt eigendom van de kopers.