Primevest Capital Partners is een pan-Europese investeringsmanager, gespecialiseerd in real asset beleggingsstrategieën in de sectoren Parking & Mobility, Communication Infrastructure en Urban Living (zorg- en studentenwoningen). De twee investeringslabels ‘Primevest’ en ‘Holland Immo Group’, richten zich zowel op institutionele beleggers als particuliere beleggers en family offices. De beleggingsportefeuille van Primevest Capital Partners bestaat uit dertig actieve fondsen, verdeeld over twaalf Europese landen..

Primevest Capital Partners

Hoofdkantoor

Utrecht, Berlijn en Eindhoven

Vastgoedbeleggingen

€ 3,1 miljard AuM

Aantal werknemers

65

Type

Adviseur

Activiteiten

Parkeergarages, Communicatie-infrastructuur , Woningen (zorgen en studenten)

Provada

hal 10 – 29A

Peter Helfrich MSRE
Peter Helfrich MSREManaging Director
Bart Pierik
Bart PierikHead of Fund Management
Gaston Hupkens
Gaston HupkensHead of Operations
Sjaak Mooij MBA RC
Sjaak Mooij MBA RCCFO
Sebastian van der Graaf
Sebastian van der GraafHead of Investor Relations - Private Clients
Mirian Broere MSc
Mirian Broere MScHead of Investment Management & Asset Management

De kernwaarden van Primevest Capital Partners

1

Customer Centric

2

Operational Excellence

3

Data driven

4

Sustainable

Parking Fund X - Den Haag
Parking Fund X - Den HaagTwee nieuwbouw parkeergarages
Parking Fund Nederland X belegt in twee nieuwbouw parkeergarages 'One Milky Way' en 'Binck City Park' met in totaal 515 parkeerplaatsen. Beide garages zijn onderdeel van een woon- en mixed-use complex (900 woningen) gelegen in de stadswijk Binckhorst.
Parking Fund Nederland IX - Eindhoven
Parking Fund Nederland IX - EindhovenGrootste openbare parkeergarage
Parking Fund Nederland IX belegt in parkeergarage 'Heuvel' de grootste openbare parkeergelegenheid in het centrum van Eindhoven met in totaal 1.085 parkeerplaatsen. De parkeergarage is voor 25 jaar verhuurd aan Q-Park.
Immo Zorgwoningfonds 7
Immo Zorgwoningfonds 7Twee woonzorglocaties met 51 zorgappartementen en zorgsuites
IMMO Zorgwoningfonds 7 belegt in twee bestaande woonzorglocaties met in totaal 51 zorgappartementen en zorgsuites, gelegen in Heythuysen en Venlo.

Primevest Capital Partners & Holland Immo Group Provada programma op PROVADA

10 – 29A te bezoeken, waar we een interessant programma hebben voorbereid! Primevest is een onafhankelijke pan-Europese investeringsmanager, gespecialisseerd in robuuste en innovatieve beleggingsstrategieën. Onze real asset expertise is gericht op vier beleggingssectoren; Parking & Mobility, Connectivity & Data, Urban & Student Living en Senior & Care Living. De twee investeringslabels ‘Primevest’ en ‘Holland Immo Group’, richten zich zowel op institutionele beleggers als particuliere beleggers en family offices. De huidige beleggingsportefeuille bestaat uit 30 active fondsen, verdeeld over 12 Europese landen en daarmee heeft het bedrijf meer dan €3 miljard in Assets under Management.

Programma Provada

Dinsdag 11 juni 14.30 uur tot 15.30 uur

Experts Insights 'Investeren in Parking & Mobility: de sleutel tot een toekomstbestendige stad'

Sluit aan bij een informatieve paneldiscussie met leaders en innovators in de parkeer-, mobiliteits- en infrastructuursector terwijl ze de uitdagingen en kansen in dit constant veranderende speelveld bespreken. Aanwezige experts:
  • Theo Thuis - Q-Park
  • Willem van Heijningen – Gemeente Amsterdam
  • Marco de Jong - Empaction
  • Thomas Thunnissen – eijmans
  • Moderator: Bas Magielse - Primevest Capital Partners
Woensdag 12 juni 15.15 uur tot 16.15 uur

Senior & Care Living speed dates 'Versterk je zorgvastgoed netwerk’

Bent u makelaar, ontwikkelaar, zorgexploitant en/of geïnteresseerd in zorgvastgoed en wilt u uw zorgvastgoednetwerk uitbreiden? Mis dan onze exclusieve netwerksessie door middel van speeddating op de Provada niet! Tijdens korte interactieve sessies van steeds 5 tot 10 minuten maakt u kennis met een diversiteit aan zorgvastgoedexperts gespecialiseerd in transactie, waardering, ontwikkeling, exploitatie, beleggen en financiering. De deelnemende experts zijn o.a. van Holland Immo Group, Envalue Real Estate, ABN Amro Bank en CBRE.Verzeker uw plek door direct in te schrijven via info@hollandimmogroup.nl. Het aantal plaatsen is beperkt en de inschrijving sluit op zondag 9 juni. Sprekers:
  • Mike Rutgers – Head of Valuations | Envalue
  • Erik Van Den Boom – Bestuurder | Domus Valuas
  • Laura Seckel – Head of Healthcare | CBRE
  • Sjoerd Luisman – Senior orporate Banker Real Estate | ABN Amro
  • Mirian Broere – Head of Investment & Asset Management | Holland Immo Group
Woensdag 12 juni vanaf 16.30 uur

Netwerkborrel

Kom naar onze borrel en ontmoet andere real asset en real estate experts onder het genot van een drankje, een hapje en muziek!
Donderdag 13 juni 10.00 uur tot 12.00 uur

Young Professional ochtend

Ben je een vastgoedstudent of young professional en benieuwd naar de mogelijkheden en uitdagingen binnen investeringsmanagement? Kom gerust langs om je vragen te stellen aan ons internationale team van experts gevestigd in Berlijn, Utrecht en Eindhoven. Ben je nog op zoek naar een internationaal management traineeship? Wij hebben één plek beschikbaar en dit is de perfecte gelegenheid om hier alles over te weten te komen.
Foto: Holland Immo Group

Parking Fund Nederland X voltooid, verwacht rendement 5,2 procent

Parking Fund Nederland X, vorige maand gelanceerd door fondsaanbieder Holland Immo Group, is voltekend. De totale investering is 16,6 miljoen euro.

Het Tomadohuis in Dordrecht, een van de betrokken complexen uit de portefeuille van Holland Immo Group.

Wat de verkoop van woningportefeuille Holland Immo Group zegt over beleggingsmarkt

Northstar REIM en Ares Real Estate kopen 434 woningen verdeeld over zes gebouwen van Holland Immo Group. Met de deal is bijna 62 miljoen euro gemoeid. Wat zegt deze transactie over de staat van de huidige woningbeleggingsmarkt?

Tijdelijke participanten financieren Eindhovense parkeergarage

Tijdelijke participanten financieren Eindhovense parkeergarage

Het parkeerfonds van Holland Immo Group dat belegt in de Eindhovense parkeergarage Heuvel heeft op 9 december vorig jaar 8.720 participaties uitgegeven van elk 5.000 euro aan negen tijdelijke beleggers. De fondsbouwer heeft de verplichting op zich genomen de participaties terug te kopen op de emissiedatum.

parkeergarage

Holland Immo Group verkoopt parkeerfonds en koopt Eindhovense parkeergarage

Holland Immo Group heeft op 15 december 2022 de verkoop van Parking Fund Nederland IV afgerond. Het fonds bestaat uit twee parkeergarages met in totaal 691 parkeerplaatsen. Koper is Telios RE Infrastructure for Mobility Fund. In Eindhoven kocht het bedrijf een grote parkeergarage.

Jacobahof Zorgvilla in Oostvoorne. Foto: Google Maps

DAF-familie loost zorgvastgoed, Holland Immo Group hapt toe

Holland Immo Group heeft eind vorig jaar en begin dit jaar voor haar 'IMMO Zorgwoningfonds 6' voor ruim 39 miljoen euro zeven bestaande zorgwoninglocaties gekocht. De bulk van de complexen was eigendom van de DAF-familie Van Doorne.