Retailspecialist KroesePaternotte is opgericht in 1984. Het team van deze organisatie heeft dagelijks contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders. KroesePaternotte begeleidt diverse retailers in hun vestigingsbeleid en geeft advies aan verhuurders. Daarnaast is de organisatie betrokken bij veel retail beleggingen in Nederland, verrichten zij taxaties en huurprijsherzieningen en onderzoeken ze trends en ontwikkelingen op de Nederlandse vastgoedmarkt.

KroesePaternotte

Hoofdkantoor

Amsterdam

Aantal werknemers

25

Type

Adviseur

Activiteiten

Retail

Op Provada

Hal 10, Stand 19

Gijs Bessem
Gijs BessemManaging partner
Mark Klaassen
Mark KlaassenPartner
Paul Schut
Paul SchutPartner
Gershon Polak
Gershon PolakPartner
Steve Schumann
Steve SchumannPartner
Klaas Boekschoten
Klaas BoekschotenPartner
De Barones - Breda
De Barones - BredaWinkelcentrum in het kloppende hart van Breda
Winkelcentrum De Barones in Breda is in 2016 en 2017 ingrijpend verbouwd naar ontwerp van Rijnboutt. De uitnodigende winkelstraat is verweven met de historische binnenstad. Grote winkelunits, hoge puien, veel glas en uitnodigende entrees versterken de aantrekkingskracht van de Barones op zowel huurders als consumenten.
Hilvertshof - Hilversum
Hilvertshof - Hilversum Overdekt winkelcentrum in het hart van Hilversum
Winkelcentrum Hilvertshof is een overdekt winkelcentrum middenin Hilversum. Tussen 2015 en 2017 is het winkelcentrum verbouwd naar ontwerp van architect Rijnboutt. De licht, lucht en ruimte zijn daarin de belangrijkste veranderingen geweest. Harde vierkante vormen hebben plaatsgemaakt voor ronde vormen met veel glas.
Magna Plaza - Amsterdam
Magna Plaza - Amsterdam Een winkelcentrum in een monumentaal pand
In 1992 is de Magna Plaza omgetoverd tot een winkelcentrum. Het monumentale pand achter het Koninklijke Paleis op de Dam is volledig gebouwd in neogotische stijl en werd voorheen gebruikt als postkantoor.