Familiebedrijf FRIS bestaat sinds 1923 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste zelfstandige vastgoedbeheerders in Nederland. FRIS is is vooral actief in de regio Groot-Amsterdam.

FRIS

Hoofdkantoor

Amsterdam

Aantal werknemers

90

Type

Adviseur

Activiteiten

Wonen, Kantoren, Hospitality

Provada

Hal 12 stand 28

Robert Haagsma
Robert HaagsmaDirecteur FRIS Woningmakelaars
Emiel Sijtsma
Emiel SijtsmaManaging Director FRIS Vastgoedmanagement
Hans Peter Fris
Hans Peter Fris Managing Director
Marc van Kampen
Marc van KampenManager FRIS Bedrijfsmakelaars
Marc Poelmann
Marc PoelmannManaging Director FRIS Investment Care
Jill Driesen
Jill DriesenManager Taxaties

De kernwaarden van FRIS

1

Service boven verwachting

Elke stap is gericht op de optimale ontzorging voor de klant.

FRIS Real People op Provada

Als FRIS Real People past het thema van dé vastgoedbeurs van Nederland als gegoten. Want echte mensen zorgen voor echte resultaten. En waar kun je nu beter echte connecties maken dan op de Provada?

Programma Provada

Dinsdag 11 juni 16.30 uur

Fris Borrel

Graag nodigen we je uit voor onze oude vertrouwde FRIS borrel op dinsdag 11 juni om 16.30 uur, die wij samen met Societeit Vastgoed en Vebego organiseren. Naast dat je in contact komt met onze vastgoedprofessionals van FRIS, ook wel onze Real People, zijn onze buitenlandse partners waaronder CORFAC en AENGEVELT ook aanwezig.
Woensdag 12 juni 14.30 uur tot 16.00 uur

Zorgvastgoed Kennissessie

Sociëteit Vastgoed, Vebego en FRIS organiseren op 12 juni een inspiratiesessie tijdens de Provada. We nemen een deepdive in de vernieuwing van de Nederlandse gezondheidszorg, met expliciete aandacht voor wonen voor senioren met een toenemende zorgvraag (bv dementie). Welke concepten zien we in de markt waarbij mensen kwaliteit van leven behouden, met adequate zorg (formeel en informeel). En op welke wijze kunnen gemeenten, zorginstellingen, corporaties, ontwikkelaars en beleggers met elkaar samenwerken.
Donderdag 13 juni 12.30 uur tot 14.00 uur

Besloten Women Only Lunch

Op deze besloten lunch zetten we een aantal vrouwen in het zonnetje door middel van een heerlijke lunch, georganiseerd voor vrouwen, door vrouwen.