Erik Moresco spreker op Nationaal Vastgoeddiner

Erik Moresco spreker op Nationaal Vastgoeddiner

Topman van Victory Group, Erik Moresco, is één van de sprekers tijdens het Nationaal Vastgoeddiner. Moresco zal de plannen uit de doeken doen met het (voormalige) hoofdkantoor van ABN Amro op de Zuidas.

Het was de grootste single asset deal uit de Nederlandse vastgoedgeschiedenis: eind vorig jaar verkocht ABN Amro het hoofdkantoor op de Zuidas voor een bedrag van 765 miljoen euro.

De koper is een consortium van de vanuit Londen opererende belegger Victory Group en ontwikkelaar G&S Vastgoed. Victory werd in 2009 opgericht door een voormalige managing director van Blackstone, Erik Moresco.

Toekomstplannen

Het was Vastgoedmarkt die de ABN Amro-deal als eerste naar buiten bracht. Het zullen dan ook de genodigden van het Vastgoedmarkt Nationaal Vastgoeddiner op 24 november zijn die voor het eerst zullen horen wat Moresco met zijn team van plan is met het ABN Amro-kantoor.

Ook zal Moresco in gesprek met Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan en senior redacteur Kantoren Peter Hanff terugkijken op de grootste vastgoeddeal uit de Nederlandse geschiedenis.

Nationaal Vastgoeddiner

Het Nationaal Vastgoeddiner is een exclusief en besloten evenement voor de top van de Nederlandse vastgoedsector.

Naast een avondvullend programma zal ook de Vastgoedman/vrouw van het jaar en de oeuvre award worden uitgereikt.