Equity Estate koopt bedrijfscomplex in Krimpen aan de Lek

Equity Estate koopt bedrijfscomplex in Krimpen aan de Lek
Zaag 2-4 Krimpen aan de Lek

Equity Estate heeft Zaag 2-4 gekocht van Harvest Vastgoed.

Ten behoeve van haar Propco portefeuille heeft Equity Estate een bedrijfspand met kantoor gekocht in Krimpen aan de Lek. Het gebouw omvat circa 10.000 m² kantooren bedrijfsruimte met op het buitenterrein 80 parkeerplaatsen.

Het gebouw, gebouwd in 2007, is gekocht van Harvest Vastgoed en wordt verhuurd aan De Regt Cables. De Regt Cables ontwikkelt en fabriceert hoogwaardige kabels voor onder andere de defensie en offshore industrie. Recent heeft Harvest Vastgoed de huurovereenkomst met 10 jaar verlengd. Het gebouw, gelegen aan de Zaag 2-4, is gesitueerd op industrieterrein ‘De Zaag’. JLL adviseerde Harvest Vastgoed bij deze transactie. Van Benthem & Keulen trad op als juridisch adviseur. Equity Estate is zowel asset manager als directievoerder van Propco BV.

Francine Bardoel

Francine Bardoel

Eindredacteur Vastgoedmarkt/de Architect

Francine werkte van december 2018 tot en met december 2019 voor Vastgoedmarkt en de Architect als eindredacteur.

Bio:

-2011-2019 Hoofdredacteur Universiteit van Tilburg, Univers

-2005-2011 Hoofdredacteur website, krantenpagina en magazines bij de provincie Utrecht

-Voor 2005 Regisseur en programmamaker bij diverse omroepen

Mustread voor vastgoed:

Italo Calvino, De onzichtbare steden. In  dit boek brengt Marco Polo verslag uit van zijn reizen aan zijn gastheer, de machtige Kublai Kan, Keizer der Tataren. Langzaamaan beseft de keizer echter dat hem fictieve plaatsen worden beschreven, die alle verwijzen naar Marco Polo's eigen stad. Dit boek laat prachtig zien dat je de gebouwen uit je jeugd altijd het mooist blijft vinden.