Ceva huurt bijna 11.000 m2 op Borchwerf II

CEVA Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het distributiecentrum gelegen aan Het Appeltje 1 in Oud Gastel, ingaande op 1 januari 2019

Ceva Logistics heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor het distributiecentrum gelegen aan Het Appeltje 1 in Oud Gastel, ingaande op 1 januari 2019. Zij sluiten dit met DC Halderberge V.O.F. (ontwikkelcombinatie HVBM Vastgoed/Wouda Invest).

Op het logistieke bedrijventerrein Borchwerf II in Oud Gastel is door HVBM Vastgoed een hoogwaardig en duurzaam logistiek distributiecentrum ontwikkeld. Het gebouw is Breeam Very Good gecertificeerd. Bedrijvenpark Borchwerf II ligt direct aan de A17 en A58 en heeft een directe aansluiting op internationale transportstromen via de mainports Antwerpen, Rotterdam en via de haven van Moerdijk. De huurovereenkomst met Ceva betreft ongeveer 10.980 m2 magazijn, 1.205 m2 mezzanine en127 m2 kantoorruimte. Met het sluiten van deze huurovereenkomst met CEVA is het volledige distributiecentrum, van in totaal ruim 45.000 m2 warehouse, langjarig verhuurd.

Ceva is één van ’s werelds toonaangevende spelers in de Supply Chain sector met meer dan 42000 medewerkers. Voornamelijk in de sectoren automotive, consumenten en detailhandel, energie, gezondheidszorg, industrie, ruimtevaart en technologie. CBRE trad in deze transactie op als adviseur van HVBM Vastgoed.