Softwareontwikkelaar Nixxes huurt in WTC Utrecht

Softwareontwikkelaar Nixxes huurt in WTC Utrecht
Buiten de Utrechtse toplocaties zoals het Jaarbeursplein is er nog altijd veel kansarm vastgoed.

Nixxes Software heeft met CBRE Global Investors een huurovereenkomst gesloten voor 1.200 m2 kantoorruimte op de zesde verdieping in het WTC Utrecht.

Deze van oorsprong Utrechtse softwareontwikkelaar is een toonaangevende naam in de internationale gaming community. Nixxes werkte onder meer aan bekende titels zoals Tomb Raider en Deus Ex. Het WTC Utrecht ligt aan het Jaarbeursplein direct naast Utrecht Centraal. Het 28.700 m2 tellende WTC Utrecht bevat naast kantoorruimte ook een bar, restaurant, vergadercentrum en een on-site serviceteam die de huurders ondersteunt bij alle huisvestings- en ict-vraagstukken.

Het gebouw is een van de meest duurzame WTC’s ter wereld. CBRE adviseerde verhuurder CBRE Global Investors bij de transactie. CBRE, JLL en C&W zijn aangesteld voor de verhuur van de kantoorruimte. TW Office Advisors adviseerde Nixxes Software bij de aanhuur van het nieuwe kantoor.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.