Millten opent kantoor in Rotterdam

Ontwikkelaar en belegger Millten opent een kantoor in Rotterdam. Jacco Gersen treedt toe als partner van deze vestiging en voert de directie.
Delen:
Maastoren Rotterdam

Millten, opgericht door Foppe Eshuis en Lennart Rottier, is sinds 2012 actief en heeft een omvangrijke portefeuille opgebouwd van een 15-tal binnenstedelijke projecten in Amsterdam met een totale omvang van  40.000 m2.

‘Rotterdam staat al geruime tijd op ons netvlies door de sterke groei en gezien de ervaring en verbondenheid met de stad vanuit de partners. Met de opening van een zelfstandig kantoor onder leiding van Jacco Gersen, zijn we in staat onze portfolio op lokaal niveau op te bouwen en ons netwerk te verstevigen’, aldus Lennart Rottier.

De focus van Millten Rotterdam ligt op het verwerven en ontwikkelen van karakteristiek vastgoed voor wonen en werken, teneinde solide lange termijn beleggingen te creëren.

‘Rotterdam biedt veel aantrekkelijke investeringsmogelijkheden, waarbij wij ons vooral richten op bijzondere architectuur en bouwstijlen. De stad ademt creativiteit en kansen. Om op niveau in de markt te kunnen opereren, is het van belang om zelfstandig en lokaal te handelen’, aldus Gersen.

Recente en actuele projecten van Millten zijn onder andere het voormalig Prinsengrachtziekenhuis, Hoofdkantoor Vice Benelux, de Timmerwerkplaats (Viacom/MTV), de Smederij (o.a. Greenpeace), het Werktheater  en de Zonnewijser (Herengracht 180&182).