nieuws

Ad hoc beheert leegstand voor Wassenaarse corporatie

Vastgoedbeheer

Deze maand is de officiële samenwerkingsovereenkomst ondertekend door de Wassenaarsche Bouwstichting en Ad Hoc Beheer.

Ad hoc beheert leegstand voor Wassenaarse corporatie

Tot aan de sloop van het voormalige verzorgingshuis Huize Willibrord aan de Poortlaan heeft de Wassenaarsche Bouwstichting besloten om dit pand in leegstandbeheer te geven aan Ad Hoc Beheer. Op deze manier blijft het pand niet onnodig leeg staan, wordt vandalisme voorkomen en de leefbaarheid in de directe omgeving blijft op peil.

Veranderende zorgbehoeften

Het project Zorgcampus Poortlaan/Kerkstraat speelt in op de veranderende zorgbehoeften. In verschillende bouwfasen worden op de Zorgcampus alle facetten van wonen en zorg geïntegreerd. Fase 1 is inmiddels afgerond en de bewoners van het voormalige verzorgingshuis aan de Poortlaan zijn verhuisd naar de nieuwbouw met 72 intramurale plekken aan de Kerkstraat en deels de Ridderlaan.

Reageer op dit artikel