nieuws

Klépierre gunt parkeren bij Alexandrium aan Interparking

Vastgoedbeheer

Winkelbelegger Klépierre heeft het parkeren bij winkelboulevard Alexandrium in Rotterdam-Alexander uitbesteed aan Interparking.

Klépierre gunt parkeren bij Alexandrium aan Interparking

Interparking neem nu het beheer van parkeergarage Noord (857 plaatsen) en parkeergarage Zuid (373 plaatsen) van het Rotterdamse winkelcentrum op zich. Het winkelcentrum bestaat uit 45.500 m2 winkelruimte en ontvangt jaarlijks meer dan 8 miljoen bezoekers. In samenwerking met Klépierre zal Interparking haar expertise op het gebied van het renoveren van parkeervoorzieningen inzetten om beide parkeergarages van een hoogwaardige upgrade te voorzien.

Hoog Catharijne

Klépierre en Interparking verlengden onlangs al de overeenkomst voor het beheer van de parkeervoorzieningen van winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht. Interparking is sterk vertegenwoordigd in het beheer van parkeervoorzieningen bij winkelcentra in Nederland. Buiten Hoog Catharijne en Alexandrium gaat het onder meer om het Stadshart in Zoetermeer, Vier Meren in Hoofddorp, Middenwaard in Heerhugowaard, Het Rond en Castellum in Houten, Markthal en Bigshops in Rotterdam, ’t Hoge Veen in Den Haag en Vleuterweide in Utrecht.

370.000 parkeerplaatsen

De Interparking Group, onder andere onderdeel van AG Real Estate en Canadian Pension Plan Investment Board (CPPIB), exploiteert in 9 Europese landen bijna 900 parkeervoorzieningen (on- en offstreet) en ruim 370.000 parkeerplaatsen.

Reageer op dit artikel