nieuws

Supermarktvastgoedcongres over formulekracht

Vastgoedbeheer

Supermarktvastgoedcongres over formulekracht

De zesde editie van het Supermarktvastgoedcongres staat in het teken van formulekracht.

Het congres vindt plaats op 9 november in Hotel Houten. Vertegenwoordigers van Jumbo en Jan Linders geven hun visie op het supermarktlandschap. Namens de NRW zal Brigit Gerritse ingaan op het belang van supermarktlocaties als onderdeel van winkelgebieden.

Het congres wordt traditiegetrouw afgesloten met de ontknoping van de uitverkiezing Mooiste nieuwe supermarkt van Nederland. Inmiddels dingen 20 nieuwe supermarktlocaties namens negen formules mee naar deze prijs. Op dit moment worden de 20 locaties beoordeeld door een onafhankelijk vakjury om te komen tot de genomineerden voor de uitverkiezing. Winnaar van vorig jaar was de Albert Heijn in Warmenhuizen.

Reageer op dit artikel