blog

Kingdom of the Netherlands

Vastgoedbeheer

Kingdom of the Netherlands
Eric Verwey

Thema’s als multiculturele samenleving en gebrek aan verdraagzaamheid staan aan de vooravond van de verkiezingen centraal. Ook in het vastgoed worden we hier dagelijks mee geconfronteerd.

In de sport zijn voorbeelden te vinden waarbij diversiteit geen thema is. Kijk daarvoor bijvoorbeeld naar het Nederlands honkbalteam dat afgelopen dinsdag in Zuid-Korea is gestart op de World Baseball Classic, het officieuze WK. Om de homogeniteit in het team te benadrukken speelt het onder de naam Kingdom of de Netherlands.

De selectie en staf bestaan uit 35 man, van goed betaalde profs uit de Amerikaanse Major League naast amateurs uit de Nederlandse hoofdklasse, spelers van de Antillen naast spelers uit Nederland. Het is niet relevant hoe je eruit ziet of waar je vandaan komt, er is maar één aspect dat de spelers bindt en dat is presteren. Inmiddels heeft het honkbalteam van Kingdom of the Netherlands de tweede ronde van de World Baseball Classic bereikt.

Wordt Mall of the Netherlands een winkelcentrum waarin presteren de factor is die alle betrokkenen bindt? Zodat bezoekers aan het winkelcentrum een maximale klantbeleving ervaren? Ik ben een voorstander van samenwerken waarbij de prestatie er toe doet.

De naam schept hoge verwachtingen. We zullen moeten wachten tot 2019 voordat de volledige transformatie is afgerond. Dan kunnen we zelf ervaren of het is gelukt een winkelcentrum te realiseren waar het alleen relevant is welke prestatie je levert om het vier-sterren serviceniveau waar te maken en consumenten werkelijk een dagje uit zijn. Ik kijk ernaar uit!

Eric Verwey

Voorzitter VGM NL

Reageer op dit artikel