nieuws

Wychense hal verhuurd aan logistiek dienstverlener

Transacties

Wychense hal verhuurd aan logistiek dienstverlener

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft namens een private belegger bemiddeld in de verhuur van een bedrijfspand aan de Nieuweweg 271-275 te Wijchen.

Rotra Logistics Solutions huurt een logistieke ruimte van in totaal 12.600 m2 welke zij, zullen gaan gebruiken voor de op- en overslag van producten van haar opdrachtgevers. De logistieke ruimte omvat verder 7 loadingdocks met dock-levellers en laadkuil en 2 overheaddeuren op maaiveldniveau.

Wijchen Oost

De logistieke hal is gelegen op bedrijventerrein Wijchen Oost. Dit bedrijventerrein is gelegen in het oosten van de gemeente en heeft een gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen A73, A50 en A326. Op het park is een sterke concentratie van maakindustrie, ontwikkelingsbedrijven en op- en overslag bedrijven gehuisvest.

One Stop Shop

Rotra Logistics Solutions B.V. is een logistieke dienstverlener welke met One Stop Shop transport over de weg en per spoor naar en vanuit alle landen binnen de EU verzorgen. Zij verzorgen dit met hun eigen wagenpark en met behulp van een accuraat partnernetwerk.

Reageer op dit artikel