nieuws

Tegelgigant huurt op Bosch bedrijventerrein

Transacties

TegelMegaStore heeft ten behoeve van verder uitbreiding van het bedrijf een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van een nieuwe bedrijfsruimte aan de Rietveldenweg in Den Bosch.

Tegelgigant huurt op Bosch bedrijventerrein
Rietveldenweg, Den Bosch

De nieuwe locatie van TegelMegaStore ligt op bedrijventerrein De Rietvelden. Het pand, 1.114 m2 v.v.o. groot, ligt op de hoek van de Rietveldenweg en de Helftheuvelweg direct grenzend aan de Karwei Bouwmarkt, Subway en Würth. TegelMegaStore heeft eveneens vestigingen in Breda, Den Haag, Tilburg en Zaandam.

Heineken en TNT

De Rietvelden is met een oppervlakte van ca. 250 hectare het grootste bedrijventerrein van Den Bosch. ‘Door de ligging direct aan de snelweg A59 is de locatie goed bereikbaar. Het terrein kenmerkt zich door een aantal grote bedrijven zoals Heineken, TNT, maar ook kleinschalige bedrijfsactiviteiten zoals een autoboulevard, Makro en Shugard Self-Storage.

Cushman & Wakefield begeleide TegelMegaStore bij de locatiekeuze en de totstandkoming van de huurovereenkomst. RSP Makelaars adviseerde de verhuurder tijdens het traject.

Reageer op dit artikel