nieuws

Seven Sisters opent eerste Nederlandse winkel

Transacties

Seven Sisters opent eerste Nederlandse winkel
Forum Rotterdam Seven Sisters

De kledingzaak Seven Sisters huurt in de winkelplint van Forum.

Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Multi Netherlands hebben overeenstemming bereikt met Seven Sisters over het huren van winkelruimte in Forum Rotterdam. Medio 2020 opent de modeformule Seven Sisters haar deuren aan de Lijnbaan in Rotterdam.

Seven Sisters opent een winkel in combinatie met modelabel Melting Stockholm een  trendbewuste, op Scandinavische mode geïnspireerde collectie. Het trendy modemerk staat bekend om de rijke  details, onconventionele vrouwelijkheid en Nordic street style.  Achter een front van ruim 17 meter zal de consument kennis maken met de nieuwe formule die zich uitstrekt  over een begane grond van circa 650 m2 en een eerste etage van 650 m2. Seven Sisters was al enige tijd op  zoek naar een geschikte winkellocatie in Rotterdam. De mondaine uitstraling van het project Forum Rotterdam  en de mogelijkheden van een winkellocatie centraal op de Lijnbaan met optimale presentatie van de collecties, maakt de keuze voor Forum Rotterdam de juiste. In deze plint zit ook al Costes. Het merk Seven Sisters werd in Nederland tot nu toe verkocht door The Sting.

Reageer op dit artikel