nieuws

Gamestate huurt 1.250 m2 op Arena Boulevard

Transacties

Gamestate huurt 1.250 m2 op Arena Boulevard

Entertainmentbedrijf Gamestate heeft medio november een nieuwe vestiging van 1.250 m2 geopend naast de Esprit-outlet op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuidoost.

Het pand is eigendom van een fonds van Heeneman & Partners. Gamestate had al vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Kerkrade en Utrecht. Voor de huur van de locatie Amsterdam werd het entertainmentbedrijf bijgestaan door Kroese & Paternotte.

Met 1.250 m2 is dit de grootste arcadehal van de BeNeLux. In de hal kunnen allerlei spellen gespeeld worden zoals Pac-man, Mario Kart en airhockey.  Ook kunnen in de met neon verlichte hal ‘life-size’ games gespeeld worden zoals candy crush, flappy birds en pinball.

Gamestate opende eerder al vestigingen in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Kerkrade.

Reageer op dit artikel