nieuws

Fotovakschool Apeldoorn omgebouwd naar 40 appartementen

Transacties

Fotovakschool Apeldoorn omgebouwd naar 40 appartementen
Henri Dunant laan 2 Apeldoorn

Vastgoedontwikkelaar Grehamer & Company geeft de voormalige fotovakschool gelegen aan de Henri Dunantlaan 2 te Apeldoorn een nieuwe toekomst.

Het momenteel grotendeels leegstaande schoolgebouw zal onder het label Ultiem Wonen worden omgebouwd naar 40 zelfstandige appartementen voor mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Ook wordt het gedeelte van het gebouw wat momenteel in gebruik is met 22 appartementen middels diverse maatregelen verduurzaamd en geoptimaliseerd.

Grehamer & Company betaalde 1.825.000 euro voor het pand. Ontwikkelaar Grehamer & Company is onder andere bekend van het label Cityside Apartments. Sinds kort voert het bedrijf ook het label Ultiem Wonen waarmee de ontwikkelaar zich richt op huisvesting voor senioren en zorgbehoevenden. Na een project in Deventer wordt de voormalige fotovakschool het tweede project onder dit label. In 2011 ging het nog voor 1,3 miljoen van de hand.

Reageer op dit artikel