nieuws

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Distripark Sittard

Transacties

Delin Property verlengt huurovereenkomsten Distripark Sittard

Delin Property kondigt de verlenging en uitbreiding aan van de huurovereenkomsten met Helly Hansen en Kuehne + Nagel in Distripark Sittard in Born.

Helly Hansen, fabrikant van premium sport- en werkkleding, heeft de bestaande huurovereenkomst voor de logistieke unit van  22.000 m2 in het Distripark Sittard aan de Holtum Noordweg te Born langjarig verlengd. Daarnaast zullen zij hun huidige locatie langjarig uitbreiden met nog eens 11.000 m2. Deze transactie brengt de totale huuroppervlakte van Helly Hansen in Distripark Sittard op 32.600 m2.

Ook de logistiek dienstverlener  Kuehne + Nagel is overgegaan tot een langjarige huurverlenging voor de 11.500 m2 grootte unit die zij leasen in het logistieke complex Distripark Sittard op het bedrijventerrein Sittard-Holtum.

Distripark Sittard ligt  naast de A2 en in de onmiddellijke nabijheid van Barge Terminal Born op het bedrijventerrein Sittard-Holtum in Born.

Reageer op dit artikel