nieuws

Coty huurt 10.225 m2 kantoor nabij Zuidas

Transacties

Coty huurt 10.225 m2 kantoor nabij Zuidas
Beeld: Heembouw

Cosmeticabedrijf Coty heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 10.225 m2 kantoorruimte in gebouw Metropolitan aan de Buitenveldertselaan in Amsterdam.

Dat bevestigt JLL na een melding van Vastgoeddata. Metropolitan wordt momenteel volledig gerenoveerd en krijgt een energielabel A ++.  Het gebouw nabij de Zuidas wordt voor Coty het nieuwe managementhoofdkantoor. Het bedrijf met een omzet van 9 miljard dollar brengt er in het voorjaar van 2020 een aantal wereldwijd opererende teams samen.

Coty maakt parfum, cosmetica en huid- en nagelverzorgingsproducten. Het bedrijf heeft merken als Calvin Klein, Marc Jacobs, Hugo Boss, Gucci, Covergirl, Max Factor, Bourjois en Rimmel.

De eigenaar van Metropolitan werd juridisch geadviseerd door Van Altena advocatuur en commercieel geadviseerd door Colliers International. Coty werd juridisch geadviseerd door CMS en commercieel door JLL.

Reageer op dit artikel