nieuws

ARC verkoopt bijna 17.000 m2 kantoorruimte op Schiphol-Rijk

Transacties

ARC verkoopt bijna 17.000 m2 kantoorruimte op Schiphol-Rijk
Het Europese hoofdkantoor van Liberty Global op Schiphol-Rijk

ARC Real Estate Partners verkoopt namens een van haar investeerders het Europese hoofdkantoor van Liberty Global gelegen aan de Boeing Avenue 31, 35-99 en 101-119 in Schiphol-Rijk aan een private investeerder. 

ARC heeft voorafgaand aan de verkoop een langjarige huurovereenkomst met  media- en kabelbedrijf Liberty Global afgesloten.De kantoorgebouwen aan de Boeing Avenue hebben een verhuurbare oppervlakte van 16.611 vierkante meter en beschikken over 436 parkeerplekken. In de komende maanden worden de objecten verduurzaamd en worden tevens voorzien van een energie A label.

Op bedrijventerrein houden naast onder meer Liberty Global ook Belkin, Renault, Yamaha en TNT Express kantoor.

Tijdens deze transactie werd de koper geadviseerd door Cushman & Wakefield. ARC werd juridisch geadviseerd door Taylor Wessing.

Reageer op dit artikel