nieuws

Adriaan Volkerhuis in Rotterdam volledig verhuurd

Transacties

Adriaan Volkerhuis in Rotterdam volledig verhuurd

Het Adriaan Volkerhuis aan de Oostmaaslaan 71 in Rotterdam is na een aantal nieuwe transacties volledig verhuurd.

Het kantoorgebouw op de rand van Kralingen omvat in totaal ongeveer 16.875 m2 verhuurbaar vloeroppervlak en een bijbehorende parkeergarage met ruim 300 parkeerplaatsen.

De gemeente Rotterdam heeft een langdurige overeenkomst getekend voor 5.000 m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen en zal meer afdelingen op de nieuwe locatie huisvesten. Briq Real Estate adviseerde verhuurder bij deze transactie.

De verhuurder heeft in de zomer van 2019 een nieuwe overeenkomst getekend met Headfirst voor 450 m2. Ook heeft zittend huurder Bolton uitgebreid met 700 m2 en zijn overeenkomst voor lange tijd verlengd. Het gaat om in totaal 1.800 m2.

Bij de transactie met Bolton werd verhuurder geadviseerd door BNP Paribas, de transactie met Headfirst kwam tot stand via Huurbieding. Briq Real Estate was samen met JLL verantwoordelijk voor de verhuur.

Reageer op dit artikel