nieuws

‘9 Straatjes’ komt naar Mall of the Netherlands

Transacties

‘9 Straatjes’ komt naar Mall of the Netherlands
The Gallery in Mall of the NetherlandsThe Gallery in Mall of the Netherlands

Unibail-Rodamco-Westfield heeft de Amsterdamse merken Hutspot, Ace & Tate en 10 Days gestrikt voor de Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Dat maakte de beursgenoteerde vastgoedbelegger zojuist bekend op retail- en vastgoedbeurs Mapic in Cannes. De retailers krijgen elk een plek in The Gallery, een nieuw concept gericht op formules die gevestigd zijn op trendy locaties zoals de 9 Straatjes in Amsterdam en De Meent in Rotterdam.

The Gallery omvat 3.000 m2 voor zeventien boetieks en lifestylewinkels en drie pop-ups. De zone krijgt een aparte uitstraling. De vloer is niet van wit marmer zoals in de rest van het winkelcentrum, maar van beton. URW ontwikkelde het concept in samenwerking met James Veenhof, oprichter van Amsterdam International Fashion Week en House of Denim.

Ook Hugo Boss en Distrikt tekenden voor Mall of the Netherlands. De gehuurde oppervlakten:

Hugo Boss – 242 m2
Distrikt – 1.035 m2
Hutspot – 450 m2
Ace & Tate – 85 m2
10 Days – 89 m2.

‘We creëren een volledig geïntegreerde levensstijlbestemming met eersteklas conceptstores, geavanceerde vrijetijdsactiviteiten, meeslepende evenementen en een superieur voedingsaanbod, om uitzonderlijke retail-ervaringen te bieden voor onze retailers en bezoekers’, zegt Bart van Twillert, country manager Nederland van URW. ‘Ons nieuwe concept, The Gallery, is een ander voorbeeld van deze ambitie.’

Reageer op dit artikel