nieuws

Wayback Burgers zoekt vestigingen in Nederland

Transacties

De Amerikaanse hamburgerketen Wayback Burgers wil in Nederland uitbreiden. Ze hebben al één vestiging in Breda, maar dat moeten er snel meer worden.

Wayback Burgers zoekt vestigingen in Nederland
Michiel van Noort, Daniëlle Leeman (beiden van First Mate) en Stefan Boers (Wayback Burgers).

‘De fastfoodservice zoekt panden en franchisers in winkelgebieden en in leisure-omgevingen,’ zegt Michiel van Noort van First Mate.  Wayback Burgers werd in 1991 opgericht in de VS en inmiddels heeft de fastservice franchiseformule wereldwijd 450 restaurants open en in ontwikkeling. Om in Nederland te groeien  heeft de master-franchisenemer een samenwerking gezocht met First Mate Consultancy &  Concepts.  Wayback Burgers biedt hun gasten een Amerikaanse ‘mom and pap store’ beleving, waar  gasten zich thuis voelen. De fastservice-keten onderscheidt zich door het vers bereiden van de bestellingen, het bieden van goede service, de kwaliteit en persoonlijke service.  Aan het hoofd van deze nieuwe franchiseformule staat Stefan Boers; ‘Wayback Burgers  heeft de ambitie om vanaf 2020 met drie tot vijf vestigingen per jaar te groeien.’

‘Wij streven ernaar om in 2030 30 á 50 Wayback Burgers door heel Nederland te hebben gerealiseerd.’ First Mate ondersteunt ons hierin middels het doen van onderzoek en het geven van  strategisch advies. De keuze voor First Mate is gemaakt vanwege het persoonlijke en  laagdrempelige contact en doordat zij hun adviezen staven op gedegen onderzoek en  data.’  Michiel van Noort van First Mate geeft aan in de startblokken te staan voor de samenwerking.  ‘Wayback Burgers is een professionele franchiseorganisatie die een serieuze challenger is voor  andere bekende hamburger-formules. Zowel Wayback Burgers als First Mate maken keuzes op  basis van relevante data. Met onze aanpak kunnen wij bijdragen aan het realiseren van hun  groei-ambitie.’

Reageer op dit artikel