nieuws

VBC Notarissen en USG People naar Stationsstraat Amersfoort

Transacties

VBC Notarissen en USG People naar Stationsstraat Amersfoort
The Hub Amersfoort

The Hub in Amersfoort is weer voor een deel verhuurd.  VBC en USG People als gaan er huren.

 VBC notarissen huurt 1.085 m2 op de  zesde verdieping en 24 parkeerplaatsen in de onderliggende parkeergarage. USG People huurt 170 m2 op de begane grond.

VBC verzorgt zelf de inrichting van de casco opgeleverde etage. Het kantoorgebouw kent een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als het openbaar vervoer (station Amersfoort). Het ligt dichtbij het centrum van Amersfoort met voorzieningen, zoals hotels, winkels en restaurants. Momenteel is nog beschikbaarheid op diverse verdiepingen. De keuze van VBC voor The Hub is ingegeven door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en professionele en toegankelijke uitstraling. Deze beantwoordt aan de eisen van vandaag en morgen. VBC is al vele decennia, in wisselende panden, gehuisvest in het centrum van de stad.

VBC is naar eigen zeggen de grootste notarispraktijk in Nederland. USG People Nederland is een uitzendbureau in Nederland, actief met merken als Start People, Unique, Technicum, USG Professionals en Secretary Plus. USG People Nederland is onderdeel van Recruit Global Staffing.

Cushman & Wakefield adviseerde Newomij bij de totstandkoming van de overeenkomst, in collegiale samenwerking met MVGM Bedrijfshuisvesting. Comma Vastgoed heeft VBC Notarissen begeleid in het herhuisvestingstraject. En MVGM heeft USG People begeleid.

Reageer op dit artikel