nieuws

Red je Pakketje naar B. Smart City Hub

Transacties

JLL heeft namens Timeless Investments 1.500 m² bedrijfsruimte in de Smart City Hub aan de Johan Huizingalaan 761 in Amsterdam langjarig verhuurd aan Red je Pakketje.

Red je Pakketje naar B. Smart City Hub

Het in 2015 opgerichte Red je Pakketje is een Nederlandse pakketdienstverlener. In vier jaar tijd is de start-up uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 400 chauffeurs in dienst.

Red je Pakketje is de vierde huurder in de B. Smart City Hub, nadat Picnic en twee bedrijven actief in de urban farming sector zich er vestigden. Na afronding van deze transactie is er nog ongeveer 18.000 m² (deelverhuur vanaf 300 m²) bedrijfsruimte beschikbaar in de hub. De totale hub omvat ongeveer 24.000 m2 en biedt onder andere ruimte voor bedrijven in de afval-, water-, energie-, (last mile) logistiek-, slimme opslag-, voedsel- en mobiliteitssectoren.

De locatie ligt aan de centrumring A10 en A4. Als groei-platform en werkplek-innovator heeft B. Amsterdam de visie om corporates, startups, ondernemers en onderwijs samen te brengen in zowel digitale als fysieke ruimtes. Het project maakt deel uit van een groter plan om het gehele Schinkelkwartier, het gebied tussen B. Amsterdam en het Olympisch Stadion, om te vormen tot een nieuw woon-, recreatie- en werkgebied voor stadse ondernemers die prioriteit geven aan inclusiviteit, duurzaamheid en innovatie.

JLL bracht deze transactie tot stand voor verhuurder Timeless Investments.

Reageer op dit artikel