nieuws

Ping verhuurt deel Cascade in Groningen

Transacties

PingProperties verwelkomt nieuwe huurder Solarfields in Cascade-complex, Groningen.

Ping verhuurt deel Cascade in Groningen
Cascade Emmasingel 4 Groningen

Solarfields gaat circa 631 m² aan kantoorruimte huren in het Cascade-complex aan de Emmasingel 4 te Groningen. PingProperties is blij met de marktleider op het gebied van duurzame energie als nieuwe huurder. Solarfields zal begin 2020 op de vierde verdieping plaats nemen.

Momenteel wordt het gehele complex gefaseerd verduurzaamd naar Energielabel A. Recent is de verlichting in twee gebouwdelen al vervangen door Led’s. Ook voor de overige gebouwdelen liggen plannen klaar. Het Cascade-complex heeft een vloeroppervlak van circa 34.000 m2 en huisvest grote bedrijven zoals het Rijksvastgoedbedrijf, het UWV en het Kadaster.

Reageer op dit artikel