nieuws

Mileway huurt 1.167 m2 kantoor op Zuidas

Transacties

Mileway huurt 1.167 m2 kantoor op Zuidas

Mileway heeft een langdurige huurovereenkomst getekend voor 1.167 m2 kantoor met dertig parkeerplaatsen in gebouw Atrium op de Zuidas in Amsterdam.

Mileway is het nieuwe pan-Europese logistieke vastgoedbedrijf van de Amerikaanse vermogensbeheerder Blackstone. De onderneming vestigt zijn hoofdkantoor op de zevende etage van de nieuwe Zuidtoren van Atrium.

Het nieuwe bedrijf bezit duizend logistieke objecten die geschikt zijn voor leveringen tot aan de voordeur, in vakjargon ‘last mile delivery’. De objecten zijn de afgelopen jaren aangekocht door verschillende vastgoedfondsen onder beheer van Blackstone.

De portefeuille van Mileway beslaat 9 miljoen vierkante meter en ligt hoofdzakelijk in en rond de grote steden in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Scandinavië en Nederland. Het bedrijf streeft naar verdere groei in bestaande en nieuwe markten.

NL real estate – Knight Frank adviseerde Blackstone/Mileway gedurende het gehele commerciële traject. JLL en L’Etoile Properties traden op namens eigenaar Amundi Real Estate.

Reageer op dit artikel