nieuws

Loxam verlengt huur bedrijfscomplex Ridderkerk

Transacties

Loxam heeft de huur voor zijn vestiging aan de Dokwerkerstraat te Ridderkerk langjarig verlengd.
 

Loxam verlengt huur bedrijfscomplex Ridderkerk

Loxam is sinds 2010 al huurder van het bedrijfscomplex bestaande uit ruim 1.400 m2 bedrijfs-/kantoorruimte en 3.300 m2 afgesloten buitenterrein. Het complex is destijds op maat voor Loxam gerenoveerd en uitgebreid. Loxam zal de komende jaren vanuit deze locatie hun divisie Loxam Acces exploiteren waar onder meer verhuuroplossingen worden geboden het huren van hoogwerkers, aggregaten en overige materiaal en gereedschap gericht op de bouw- en industriële sector.

Het Industrial & Logistic team van BRiQ real estate bracht de huurovereenkomst  namens zijn opdrachtgever, een particuliere belegger, tot stand. Vanuit de kantoren in Rotterdam en Den Haag biedt BRiQ strategisch advies en begeleiding bij aan- en verhuur, beleggingen, asset management, taxaties en research & consulting.

Reageer op dit artikel