nieuws

Eerste huurders Abc Square op Schiphol Trade Park 

Transacties

OTX Logistics en PVH Europe vestigen zich als eerste huurders in Amsterdam Business Campus Square.

Eerste huurders Abc Square op Schiphol Trade Park 

Zij zijn daarmee de eerste bedrijven die zich vestigen op Schiphol Trade Park aan de A4 bij Hoofddorp.

Abc Square is een ontwikkeling van Delta Development Group en VolkerWessels Logistics Development. Het bestaat uit 37.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimten, kantoren en multifunctionele ruimten. Aan de westzijde bevinden zich de grootschalige bedrijfsruimten voor productie, opslag en logistiek. Het gebouw is niet gekoppeld aan het gasnet maar volledig elektrisch. Het zonnedak van 25.000 m² zorgt ervoor dat het gebouw zelfvoorzienend is.

OTX Logistics huurt per eind 2019 14.400 m², PVH Europe volgt in het tweede kwartaal van 2020 met 7.000 m².

OTX Logistics is een wereldwijd opererend logistieke dienst- en serviceverlener met ruim 50 kantoren in 16 landen. OTX Logistics specialiseert zich onder andere in de fashion en lifestyle sector waarin het bedrijf de ontwikkelingen op de voet volgt.  PVH Corp. is een van de grootste kledingbedrijven in de wereld met bekende merken als Tommy Hilfiger, Calvin Klein en IZOD. Het bedrijf heeft ongeveer 38.000 medewerkers en opereert in 40 landen.

Met deze verhuur zijn er nog drie units in het gebouw beschikbaar. De koppelbare units van ieder 4.000 m² kunnen flexibel gebruikt worden.

De huurders werden geadviseerd door Hangos Real Estate. Abc Square wordt geadviseerd door Van Gool Elburg en Cushman & Wakefield. Abc Square wordt ondergebracht in een fonds van Barings Core Fund Transaction Sàrl. die het na oplevering zal opnemen in haar portefeuille.

Reageer op dit artikel