nieuws

Candid Group huurt kantoor 2.300 m2 in Rotterdam

Transacties

Candid Group huurt kantoor 2.300 m2 in Rotterdam

Candid Group heeft een huurovereenkomst getekend voor 2.300 m2 in kantoorgebouw Mainland Offices aan het Vasteland 40 te Rotterdam.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (partner in Dynamis) trad tijdens dit traject op namens Candid Group. Parc Makelaars trad op namens de verhuurder, in collegiale samenwerking met Schaub & Partners en De Lobel & Partners.

Reclamebureau Candid Group omschrijft zichzelf als ‘het platform waar veelbelovende talenten in media, creatie en technologie samenwerken om positieve impact te leveren voor ambitieuze merken’. Op de kantoren in Amsterdam en Rotterdam werken 220 mensen.

In Mainland Offices zullen Havana Harbor, Stroom en Daily Dialogues zich vestigen, meldt Parc Makelaars.

Reageer op dit artikel