nieuws

Twee productielokaties Nijmegen snel verkocht

Transacties

Strijbosch Thunnissen heeft twee panden in Nijmegen snel verkocht.

Twee productielokaties Nijmegen snel verkocht
Holtakker/Van Rosenburgweg Nijmegen

Voormalige productielocatie Holtakkerweg 10 en Van Rosenburgweg 94 te Nijmegen binnen zeer korte termijn verkocht. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, kantoor Nijmegen, partner in Dynamis heeft binnen zeer korte tijd de bedrijfsruimte aan de Holtakkerweg 10 en Van Rosenburgweg 94 te Nijmegen verkocht. Het gaat om 1212 m2 en 278 m2. Voor  de Holtakkerweg is 435.000 euro betaald, voor Van Rosenburgweg 225.000 euro.

Op deze locatie heeft voorheen een vlaaienbakkerij gezeten. Het geheel is omheind en beschikt over twee schuifpoorten en is aan beide zijden ontsluitbaar en het pand is voorzien van drie overheaddeuren.

Het object is gesitueerd op bedrijventerrein van Rosenburgweg, een kleinschalig gemengd bedrijventerrein van in totaal 6.6 hectare. Het perceel is gelegen tussen het centrum van Nijmegen en Wijchen. Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars heeft namens de verkoper opgetreden bij het tot stand brengen van deze succesvolle transacties. De koper zullen de locatie gaan gebruiken voor op- en overslag en als werkplaats.

Reageer op dit artikel