nieuws

TK Maxx en Decathlon in V&D-pand Nijmegen

Transacties

TK Maxx en Decathlon in V&D-pand Nijmegen

Het voormalige V&D pand aan de Grote Markt 1-3 in Nijmegen zal binnenkort weer open gaan voor winkelpubliek.

TK Maxx en Decathlon hebben langdurige huurovereenkomsten getekend met CBRE Global Investors namens de CBRE Dutch High Street Club.

TK Maxx huurt 2.500 m2, vooral op de begane grond. Decathlon huurt bijna 3.200 m2 in de kelder, met een eigen entree op de begane grond, naast die van TK Maxx aan de Grote Markt. Het pand is van januari tot juli 2019 volledig verbouwd. Roltrappen zijn verwijderd, vloeren zijn dicht gelegd en er zijn nieuwe entrees gemaakt voor de nieuwe huurders. Beide retailers verwachten in het najaar van 2019 hun deuren te openen.

Door de verhuur aan TK Maxx en Decathlon houdt het gebouw voor een groot gedeelte de functie retail. Ook Costes, New Yorker, Jumbo en La Place huizen in het pand. CBRE Global Investors is op het moment bezig met de herontwikkeling van de bovenliggende verdiepingen waarbij een multifunctioneel programma wordt nagestreefd. CBRE Global Investors werd bij deze verhuurovereenkomsten geadviseerd door CBRE.

Eerder deed warenhuisketen Topshelf een poging op de locatie.

Reageer op dit artikel