nieuws

Nieuw dc voor PHV in Noord-Limburg

Transacties

Het Amerikaanse fashion en lifestyle bedrijf PVH breidt haar logistieke activiteiten op Trade Poort Noord in Sevenum bij Venlo verder uit.

Nieuw dc voor PHV in Noord-Limburg

Er wordt in het voorjaar van 2020 een nieuw distributiecentrum aan de Erik de Rodeweg in gebruik genomen. Dit distributiecentrum wordt gerealiseerd door investeringsmaatschappij Somerset Capital Partners uit Oisterwijk.

PVH is al sinds 1998 met haar Europese distributie activiteiten gevestigd in Venlo, en maakt sinds die tijd een stormachtige groei door.

Vanuit Venlo worden de merken Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Izod verstuurd naar retailers en eigen winkels binnen Europa, het Midden-Oosten en Afrika.Verder worden de online verkopen aan consumenten in heel Europa vanuit Venlo verstuurd.

Somerset Capital Partners is in het afgelopen voorjaar begonnen met de realisatie van het distributiecentrum aan de Erik de Rodeweg. Het plan omvat in totaliteit ruim 85.000 m² bruto vloer oppervlakte op een kavel van ruim 13 hectare. PVH Group neemt hiervan 31.425 m2 warehouse, 3.922 m2 mezzanine en 1.229 m2 kantoorruimte in gebruik.

Naast PVH Group wordt er build-to-suit ontwikkeld voor de Duitse (eveneens beursgenoteerde) online pharmacy onderneming Shop Apotheke.

Reageer op dit artikel