nieuws

M&G verhuurt 4.000 m2 kantoor in Amersfoort

Transacties

M&G verhuurt 4.000 m2 kantoor in Amersfoort

M&G Real Estate heeft twee nieuwe huurders gevonden voor zijn kantoorruimte in de Data Club Offices aan de Databankweg 26-30 in Amersfoort.

Heijmans Facilitair Bedrijf en Bosveld Incasso’s en Gerechtsdeurwaarders zullen ongeveer 4.000 m2 van de 15.000 m2 huren. De kantoren in Data Club Offices zijn speciaal aangepast aan de eisen van de individuele huurders met een focus op flexibiliteit en ontmoeting. De huurders kunnen bovendien gebruikmaken van de centrale receptie, vergaderkamers en een brasserie.

De groei van de IT-sector drijft de vraag naar flexibele kantoorruimte op. Vooral in Amsterdam en Rotterdam komen dit soort kantoren steeds meer in zwang, stelt M&G Real Estate. De vastgoedonderneming sprong hier in 2007 op in door Data Club Offices te kopen, dat deel uitmaakt van het M&G European Property Fund.

M&G Real Estate is de vastgoedtak van vermogensbeheerder M&G. M&G Real Estate werd geadviseerd door Cording Real Estate Group, MVGM Bedrijfshuisvesting en Cushman & Wakefield.

Reageer op dit artikel