nieuws

Merin verhuurt 12.000 m2 kantoorruimte aan de Rabobank

Transacties

Merin verwelkomt vanaf oktober dit jaar de Rabobank op de Atoomweg 100 in Utrecht. De financiële dienstverlener zal ruim 12.000 m2 huren en neemt daarmee het volledige kantoorgebouw in gebruik.

Merin verhuurt 12.000 m2 kantoorruimte aan de Rabobank
Atoomweg 100

Rabobank behoort met ruim 6,7 miljoen particuliere klanten en ruim 800.000 zakelijke klanten tot de grootste banken van ons land. Naast de lokale banken verspreid door Nederland, heeft de bank een bestuurscentrum in onder andere Eindhoven en Utrecht. De nieuwe vestiging aan de Atoomweg 100 maakt deel uit van de centrale organisatie. Op deze locatie krijgt de bank 12.000 m2 tot haar beschikking, inclusief 395 parkeerplaatsen. De komende maanden vinden verbouwingen plaats en per maart 2020 zullen de eerste medewerkers verhuizen naar de nieuwe locatie.

Merin is één van de grootste commerciële vastgoedplatformen in Nederland met een managementportefeuille bestaande uit ruim honderd kantoorgebouwen en industriële assets in het hele land onder eigen management. Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst werd Merin geadviseerd door CBRE.

Reageer op dit artikel