nieuws

Mediamarkt en New Yorker verlengen huur Venlo

Transacties

Mediamarkt en New Yorker verlengen huur Venlo
Maasboulevard Venlo

ARC Real Estate Partners heeft de huurovereenkomsten met Mediamarkt en New Yorker voor de Maasboulevard in Venlo langdurig verlengd.

Mediamarkt heeft zich weer voor vijf jaar verbonden aan de Maasboulevard. De winkelketen huurt 4.000 m2 aan de Maasstraat 12 met een directe aansluiting op de Oude Markt, de Maasstraat en parkeergelegenheid. New Yorker heeft zijn contract voor de Maasstraat 52 ook voor vijf jaar verlengd.

Maasboulevard ligt in het kernwinkelgebied van Venlo en omvat 20.000 m2 winkeloppervlak met meer dan dertig verschillende ketens. ARC Real Estate Partners is met zes binnenstedelijke winkelcentra actief in de Nederlandse winkelmarkt. De investeerder kocht een portefeuille winkelcentra van CBRE Global Investors.

Reageer op dit artikel